Членом організації може стати будь-який громадянин України, який досяг 18 років, а також юридичні особи – громадські об’єднання, які розділяють цілі та завдання організації і визнають її Статут.

Подати заявку на вступ до організації можна, звернувшись до будь-якого з чотирьох наших офісів. Рішення про схвалення вступу до організації приймається Президією Правління Громадської Організації «АСОЦІАЦІЯ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ МІСТА КИЄВА». Кандидат на вступ повідомляється про це рішення через представника нашої Організації. Відповідне повідомлення надсилається за адресою електронної пошти, вказаної кандидатом під час заповнення анкети.

Після подання заявки на вступ до організації підприємець отримує всі можливості та переваги члена Громадської Організації. «АСОЦІАЦІЯ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ МІСТА КИЄВА»: він може скористатися підтримкою та захистом свого бізнесу, а також брати участь у ділових та навчальних заходах, організатором яких виступає Організація. Крім того, він стає частиною спільноти активних та амбітних підприємців, які безпосередньо беруть участь у формуванні українського бізнес-середовища та впливають на законотворчий процес.

Наші установчі документи

Виписка