Юридична адреса в Шевченківському районі

Юридична адреса в Шевченківському районі має великий попит. Обираючи свою юридичну адресу в Шевченківському районі, Ви робите перший крок до успіху своєї компанії.

Юридична адреса в Шевченківському районі – це зручно, вигідно та надійно.

Обираючи саме Шевченківський район, Ви гарантуєте собі якість доставки та відправлення кореспонденції, а також безпеку вашого офісу. Ви можете бути впевнені: Ваші листи та посилки не повернуться відправнику, будуть доставлені цілі та в належному вигляді, а головне вчасно.

Ваш офіс можна буде знайти без будь-яких зусиль завдяки зручному розташуванню та вказівним знакам, які знаходяться в належних місцях.

Шевченківський район маленький за площею, але, незважаючи на це, тут велика кількість станцій метро, ​​а також продумано розташовані автомобільні дороги та заторів майже немає. Завдяки цьому ви зможете без проблем швидко та в потрібний час дістатися до потрібного Вам місця.

Шевченківський район – центр громадсько-політичної діяльності об’єднань громадян. У ньому діють 64 районні осередки політичних партій, 146 громадських організацій. Цей район поєднує в собі високопродуктивну промисловість та будівництво, поліграфічне виробництво та розгалужену торгівлю, охорону здоров’я та сферу побутового обслуговування, широку мережу навчальних закладів та закладів культури. На території району понад 50 держав світу розташували свої посольства та представництва. До промислового комплексу району входить 71 підприємство.

Вартість наших послуг з надання юридичної адреси в Шевченківському районі становить 3300 грн.

Юридична адреса в Шевченківському районі – це місце, яке притягує до себе як туристів, так і мешканців міста.
Шевченківський район майже найменший за площею, його випередив лише Печерськ. Так, територія району – усього 26,6 км кв.
Також тут невелика кількість населення – 226 513 чоловік. Незважаючи на це, його хвалять за велику кількість зелених насаджень, які займають понад 20% площі. Цей район дуже гарний і багатий на визначні пам’ятки. Завдяки цьому його дуже люблять туристи та мешканці Києва. Тому дорогою додому з роботи в цьому чудовому районі вам нудьгувати не доведеться.

У Шевченківському районі найбільше об’єктів культурної спадщини – 1374. Тут і самобутній Андріївський узвіз, і барвиста Пейзажна алея, і стародавні Золоті ворота, і знаменитий Київський фунікулер, і легендарна Володимирська гірка, і вічнозелений Ботанічний сад, і новомодний київський велотрек, і єдиний у столиці зоопарк, а також безліч церков, наприклад, Андріївська церква, Софійський собор, Михайлівський золотоверхий монастир. Можна витратити не один день на те, щоб оглянути красу, яка є тільки в цьому районі.

Варто зазначити, що тут також близько 10 театрів, 16 музеїв, 15 клубів та будинків культури, а також безліч галерей та єдиний у столиці зоопарк, тому розваг тут безліч. У районі є умови й для традиційного культурного, і для більш активного відпочинку.

Шевченківський район можна назвати найбагатшим на пам’ятки та розваги.

Цікаві факти з історії Шевченківського району.

У Шевченківському районі дуже багато пам’ятних споруд та місць. Тут свого часу розташувалася Центральна Рада, тут знаходяться будинки Михайла Грушевського, Володимира Винниченка… Також тут розташовані посольства понад 50 держав.

Серед київської інтелігенції в ХІХ столітті поширилася мода будувати на Лук’янівці свої маєтки. Незабаром через велику кількість діячів культури місцевість назвали «Київським Монпарнасом».

Якщо центральну частину району було зведено ще за давніх часів, то околиці почали освоювати лише в середині ХІХ століття. Наприклад, масив Нивки було забудовано саме в той період. Спочатку там був лише хутір, але згодом він обріс житловими кварталами, будинками та розважальними закладами.

У тому вигляді, яким він є зараз, район вималювався 2001 року після злиття з колишнім Старокиївським та Радянським, а взагалі він був створений ще 1937 р.