Юридична адреса в Голосіївському районі

Чому юридична адреса в Голосіївському районі один із найкращих виборів, ви дізнаєтесь у цій статті.

Що таке юридична адреса?

У законодавстві України немає такого терміну як «Юридична адреса». У ньому наявний такий термін як «Адреса місцезнаходження підприємства». Адреса місцезнаходження підприємства (згідно з ГКУ) – це фактичне місце ведення діяльності або розташування офісу, з якого проводиться щоденне управління діяльністю юридичної особи та здійснення управління та обліку. Простими словами, Юридична адреса – це місце, де зареєстрована та веде свою діяльність юридична особа.

Одна з ключових умов успішної роботи підприємства – це вдало підібрана юридична адреса.

Юридична адреса в Голосіївському районі – це велика територія та зручне розташування.

За своєю площею Голосіївський район займає більшу частину центру міста, де зосереджено багато бізнес-центрів, елітних торгових площ, ресторанів тощо. Площа – 156, 35 кв. км., населення – 205 тис. 300 осіб. Територія району починається майже від Хрещатика й тягнеться до південних і західних кордонів Києва. Район, безперечно, належить до трійки найпрестижніших районів міста Києва.

Перевага Голосіївського району полягає в тому, що тут дуже хороша транспортна розв’язка. У Голосіївському районі розташовані станції метрополітену Оболонсько-Теремківської лінії: «Площа Льва Толстого», «Олімпійська», «Либідська», «Деміївська», «Голосіївська» і «Васильківська», «Теремки». Також у районі розташовується станція «Видубичі» Сирецько-Печерської лінії. У Голосіївському районі знаходяться Центральний автовокзал, автостанції «Південна» та «Видубичі», залізничні станції Київ-Московський, Видубичі, Петро Кривоніс, платформа Проспект Науки. Над центральною частиною району проходить глисада аеропорту Київ (Жуляни).

Також перевагою юридичної адреси в Голосіївському районі стало те, що тут дуже легко знайти потрібний номер та вулицю за допомогою різних табличок та покажчиків.

Вартість наших послуг з надання юридичної адреси в Голосіївському районі становить 3300 грн.

Юридична адреса в Голосіївському районі зручна та престижна.

Голосіївський район постійно розвивається та оновлюється. У цьому районі підприємництво є найрозвиненішим з усіх районів Києва. Тут перебуває 34 тисячі суб’єктів підприємницької діяльності, з них фіз. особи – 13 тис. та юр. особи – 21 тис.

Мати юридичну адресу в Голосіївському районі досить престижно та зручно. Якщо ви хочете бути не особливо помітними для органів контролю на тлі інших, то адреса в цьому районі – найкращий вибір, тому що тут зареєстровано безліч фірм з величезними обігами.

Щодо кореспонденції, то з нею тут немає жодних проблем. Уся кореспонденція надходить вчасно та в повному обсязі. Випадків з втратою чи затримкою листів, посилок ще не було. Якщо є бажання відправити щось, то і з цим теж проблем не буде, поштові відділення знаходяться майже біля самого офісу.

Юридична адреса в Голосіївському районі славиться своєю красою.

Важливим є ще те, що Голосіївський район дуже мальовничий. Значну частину цього району займає Голосіївський національний природний парк. Це один з найбільших внутрішньоміських лісових масивів у Європі. Особлива привабливість лісу довершується ланцюгом з природних озер. У південній частині Голосіївського району знаходиться лісовий масив Конча-Заспа з великою кількістю озер і заток. Також до Голосіївського району належать Жуків острів та острів Водників. А взагалі, Голосієво – район суперечливий. Тут і автентичний музей «Пирогово», і розкішний зелений парк «Феофанія», і містична Лиса гора, і помпезний Національний комплекс «Експоцентр Україна» (раніше ВДНГ), і студмістечка великих вишів, і безліч зелених зон.